Infraestructures

Agullent projecta l'ampliació del cementiri

L'obra ha estat valorada en més de 83.000 euros i disposa del suport de la Diputació de València

L'Ajuntament d'Agullent ha iniciat la intervenció de millora i ampliació del cementeri municipal. Una actuació que possibilitarà la creació d'un nou bloc de nínxols de 4 altures, i l'habilitació de nous lavabos. Per a realitzar este projecte l'ajuntament compta amb una subvenció de la Diputació de València, que es farà càrrec de gairebé el 60% del cost de l'obra, que ha estat valorada en 83.826€.

El cementiri municipal consta de dos recintes, un que correspon a la part més antiga, i un altre espai adjacent, al qual s'accedeix per una escala. És en esta zona superior s'està actuant construint un nou bloc de nínxols, de manera que s'ampliarà la capacitat del recinte amb 64 nous espais. A més, l'explanada central que queda enmig dels blocs d'este segon pati es pavimentarà amb rajoles antilliscants, i s'hi realitzaran les conduccions pertinents per a les aigües pluvials.

La intervenció que executa l'Ajuntament no només consisteix en ampliar la capacitat del cementiri municipal, sinó també en la millora d'algunes de les seues instal·lacions. El projecte preveu la remodelació dels lavabos del cementeri i de la cambra de la neteja, ubicats al primer pati. A més, les canonades d'estos espais quedaran connectades a un sistema de depuració de les aigües fecals, que també s'instal·larà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona