Infraestructures

L' enllumenat públic de l'Eliana és millor i més eficaç

A primers d'octubre s'iniciaran les obres de renovació de l'enllumenat públic de l'Eliana en la zona de Montepilar amb una inversió de 93.830 €.

El termini previst per a aquesta actuació és de tres mesos i suposarà la renovació integral de més de 100 punts de llum, els quals, milloraran considerablement la il·luminació de la via pública d'aquesta zona amb l'increment, a més a més, de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic.

La renovació afectarà els carrers de Sedaví, Santiago Apostol, Navellos, Benigànim, Agustina de Aragón, Cofrentes, Requena, Ayora, el tram de Miguel Hernández comprés entre Santiago Apostol i Armada Española i el d' Armada Española, entre Cofrentes i Miguel Hernández.

La inversió en enllumenat ha estat una constant els darrers anys per a l'Ajuntament de L'Eliana i es té la necessitat de continuar amb l' increment paulatí de l'eficiència energètica dels punts de llum, seguint amb el compromís amb la sostenibilitat i l'estalvi reals.

En els últims 4 anys s'han renovat prop de 800 punts de llum. Per això, de les més de 5.000 faroles existents al municipi només quedaran 200 de vapor de mercuri, preveient-se la seua substitució durant la present legislatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona