Infraestructures

VALLÈS OCCIDENTAL

Aproven accelerar les obres dels FCG a Sabadell

El Parlament de Catalunya va aprovar divendres una proposta de resolució presentada pel PSC en què reclamava l'acceleració de les obres dels Ferrocarril de la Generalitat (FCG) a Sabadell. Els treballs de la tuneladora es van reprendre la setmana passada després que estiguessin aturats des de finals de juliol. La posada en marxa del metro a Sabadell estava prevista inicialment pel 2012, però el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va afirmar recentment que no estarà acabat fins al 2015.

La proposta aprovada al Parlament demanava que s'acceleressin “les obres de prolongació dels FGC a Terrassa i Sabadell i a la resta de la xarxa, i completar les obres de millora a l'estació de Passeig de Gràcia”. El grup parlamentari de CiU va votar-hi en contra. La diputada sabadellenca Montserrat Capdevila (PSC) va destacar: “Ara veiem la veritable cara de CiU sobre la nostra ciutat. No els interessa el metro ni millorar la mobilitat a Sabadell.”

També es van aprovar altres resolucions, com ara l'ampliació del recorregut de la nova línia R8 de rodalies a Ripollet, Barberà del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.