Infraestructures

Xeresa canvia gran part dels punts de llum del poble

Es canvien els fanals de mercuri per les de vapor de sodi a fi d'estalviar en energia

L'actuació en marxa contempla el canvi de fanals de mercuri per les de vapor de sodi per adaptar-se al sistema de reducció de flux de doble nivell.

L'actual sistema és el convencional dels anys 70 i les tecnologies han evolucionat millorant el rendiment. Així es passa de làmpades de 55 lúmens/vat per altres de més de 90 lúmens/vat.

Conseqüentment pot arribar a aconseguir-ne un estalvi energètic aproximat de 30%. Aquesta actuació és la continuació d'altres anteriors i afecta als 12 carrers que quedaven pendent.

El canvi es complementa amb la contractació mitjançant de Central de Compres de la Diputació, del subministrament elèctric per part de l'Ajuntament per intentar pal·liar l'efecte provocat en els arques municipals de l' increment de preu de l'energia elèctrica dels darrers anys.

L'import total de la inversió és de 58.233,832 € dels quals 45.058 seran aportats per la Diputació de València dins del Pla Provincial d'Obres i Serveis i la resta seran aportats per l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.