Infraestructures

Potries instal·la senyalització per a ciclistes

S'interpreta paratges com el Riu Serpis, la Campina-Catorzena o el casc urbà del municipi

L'Ajuntament de Potries continua desplegant el seu projecte de senyalització dels diferents recursos turístics del municipi, desprès de la ruta de l'aigua i dels edificis emblemàtics del municipi, aquest any li ha tocat el torn a la instal·lació d'un seguit de senyalització adreçada especialment al mon del Cicloturisme.

Amb la senyalització, s'ha creat una Ruta Cicloturística amb 2 funcions. Per una banda connecta al municipi amb la CR-84 que transcorre paral·lela a la variant de l'Autovia del Morquí; i per altra crea una agradable ruta en bici, que òbviament també pot ser realitzada a peu, per alguns dels recursos del terme municipal. D'aquesta manera, s'inclouen panells interpretatius, sobre el jaciment arqueològic de la Campina-Catorzena, sobre el Paisatge Natural del Riu Serpis, o sobre un dels elements característic del sistema agrícola saforenc: el cultiu de la taronja.

Una de les virtualitats dels panells informatius, és que estan ubicats junt als mateixos camins, i poden ser llegits, pel seu disseny, sense abaixar de la bicicleta. A més inclou enllaços, que permetran, a finals d'aquest mes, connectar-se amb el mòbil a la informació “on-line” sobre el municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.