Infraestructures

Morella millora la xarxa viària del Polígon Industrial

La inversió de més de 135.000 euros ha permés renovar el paviment, la senyalització i l'eficiència energètica del principal nucli industrial de la ciutat

L'alcalde de Morella, Ximo Puig, i el regidor d'urbanisme, Rhamsés Ripollés, han visitat el Polígon Industrial per a comprovar el seu estat després de la finalització de les obres. En total, el consistori morellà ha invertit més de 135.000 euros en la millora de la pavimentació, de l'eficiència energètica i de la senyalització de la principal zona industrial de la localitat.

El projecte de millora d'esta zona industrial s'ha escomés en diverses fases. En un principi, es va millorar l'eficiència energètica, amb una actuació per a reduir la despesa energètica d'esta zona industrial. Tot seguit, s'ha pavimentat el primer anell del Polígon i s'han condicionat les zones que presenten un pitjor estat del segon. Finalment, es millorarà la senyalització.

El Polígon Industrial presentava alguns problemes en el ferm, derivats del gran trànsit de vehicles, especialment pesats, que té tots els dies. Cal assenyalar que en esta zona industrial, s'ha instal·lat un gran nombre d'empreses molt diverses en els últims anys, com a cooperatives agrícoles, tallers, fusteries, energies renovables, de venda de materials de construcció, cristalleries, transport, l'Escorxador i d'altres.

L'actuació ha comptat amb una ajuda del Ministeri d'Indústria, gràcies al conveni firmat per la Direcció General de Desenrotllament Industrial i la Mancomunitat de la Taula del Sénia i, també s'han destinat els fons de compensació eòlica gestionats per l'Agència Valenciana d'Energia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.