Infraestructures

infraestructures

Capdevila clama per les depuradores

Vol la “immediata” obertura de les de Vidreres i Massanes, que ja estan acabades

El grup d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Parlament de Catalunya ha reclamat la posada en funcionament de manera “immediata” de les depuradores d'aigües residuals ubicades a Vidreres i Massanes.

A Massanes, segons denuncien els republicans, s'hi han construït dues estacions depuradores, però estan aturades, i això fa que l'Ajuntament hagi de recollir les aigües residuals “en una fossa sèptica municipal que és obsoleta, amb el risc que això comporta que es puguin produir abocaments a les lleres”.

En el cas de Vidreres, ERC denuncia que fa més d'un any que l'estació depuradora de Terrafortuna està construïda, ara bé, segons diuen els republicans, “no només no ha entrat en funcionament encara, sinó que mentrestant ha estat objecte de destrosses i robatoris a causa del seu estat d'abandonament”.

Crida al govern

La diputada gironina d'Esquerra Republicana, Carme Capdevila, ha denunciat que el retard en l'entrada en servei d'aquestes instal·lacions genera pèrdues econòmiques, “alenteix l'adopció de mesures per resoldre els problemes en el sanejament i, a més, ha permès que fins i tot es produïssin robatoris en alguna de les instal·lacions ara en estat d'abandonament”.

És per això que el grup parlamentari d'Esquerra reclama al govern de la Generalitat la “immediata posada en funcionament” de les depuradores d'aquests dos municipis de la Selva. Ho argumenten, perquè “en tots els casos es tracta d'infraestructures totalment construïdes i en condicions d'entrar en funcionament”, segons remarquen els republicans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona