Infraestructures

Equo denuncia infraestructures inservibles a Castelló

La formació política denuncia balafiament de cabals públics a l'empara de la bombolla infraestructural, hídrica i energètica

Tant l'aeroport, infraestructura nascuda a l'empara de la febre dels PAI i l'especulació urbanística, com les dues dessaladores d'aigua de les quals mai es va preveure per a l'agricultura sinó per al cultiu del formigó, s'han de pagar amb diners públics més els interessos del deute que s'ha generat.

Per si aquest balafiament abusiu de diners públics superiors als 200 milions no fóra suficient, la societat es troba amb la paralització del magatzem de gas Castor, 1300 milions sense ús o utilitat coneguda que seran pagades via rebut pels ciutadans. I tot açò, per descomptat, amb un impacte ambiental conegut sobre els ecosistemes marins i terrestres.

Però el model energètic, PAIs, hídric o infraestructural segueix i summa. Ara s'insisteix a obtenir petroli de Columbretes, a incinerar residus (L'Alcora) o a vendre el fum dels PAIs en l'estranger i més enllà (Sant Gregori a Borriana, Donya Blanca Golf a Torreblanca, a la cada vegada menys anunciada Ciutat de les Llengües). I tot açò unit a notícies que ningú desmenteix com que Castelló va a pagar l'AP-7 fins a l'eternitat per a compensar així el fracàs de les autopistes privades de Madrid o Múrcia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona