Infraestructures

Es demana al Consell i al Govern inversions per a la línia Xàtiva-Alcoi

La sol·licitud de reindustralització per a les comarques centrals es cursarà davant el congrés de diputats

El diputat d'Esquerra Unida-Els Verds al Congrés, Ricardo Sixto, ha visitat la comarca de l'Alcoià, on ha reivindicat de nou les millores en la línia Xàtiva-Alcoi, reclamades en les esmenes que ha presentat Esquerra Unida als Pressupostos Generals de l'Estat. Sixto, qui ha estat acompanyat pel regidor d'EUPV a Alcoi, Paco Agulló i pel coordinador local de la formació d'esquerres, Diego Fernández, ha anunciat també que presentarà iniciatives parlamentàries per a que es pose en marxa un pla de reindustrialització a les comarques centrals, “vital per a, entre molts altres aspectes, lluitar contra les indecents xifres d'atur que estem vivint”, ha afirmat.

El parlamentari ha reivindicat la necessitat urgent que es millore la connexió de rodalies al País Valencià, i en concret, la línia Xàtiva Alcoi.

IU ha presentat més de 800 esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat, i dins d'aquestes moltes estan orientades a la inversió en infraestructures i a obres públiques. El diputat d'EUPV també ha anunciat la necessitat d'un pla de reindustrialització de les comarques centrals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.