Infraestructures

CARRETERES

L'impacte de la variant de Torroella, molt greu per l'ANG

L'Associació de Naturalistes de Girona (ANG) considera que el projecte de variant de Torroella de Montgrí previst comportaria greus perjudicis per a un entorn d'alt valor agrícola i paisatgístic, i que cal que sigui sotmès a una avaluació d'impacte ambiental. L'ANG considera que totes les propostes plantejades signifiquen uns recorreguts més llargs del necessari, i ells creuen que seria preferible una variant que passés més a la vora del nucli de Torroella i Ullà, per la zona d'horta que hi ha entre els dos nuclis i el riu Ter, aprofitant una part de l'actual traçat de la C-31 entre Ullà i la rotonda amb la GI-632.

En aquesta proposta que fan hi veuen tant estalvi econòmic com una afectació menor en superfície del sòl agrícola, i el que afectaria serien “espais de menys vàlua agroecològica”. L'ANG considera que el document ambiental previ no conté una anàlisi suficientment exhaustiva. Segons el seu parer, presenta mancances en la caracterització dels impactes negatius potencials i a l'hora de determinar els impactes sobre el medi físic i biòtic. Consideren, a més, que les opcions que es proposen poden tenir conseqüències desfavorables en dos sectors econòmics clau d'aquest àmbit territorial: l'agroalimentari i el turístic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona