Infraestructures

infraestructures

El Sant Roc d'Olot s'afarta d'esperar i busca recursos per tenir el camp de gespa

Organitza actes oberts a tota la ciutat per recaptar els 100.000 euros que li calen

Vol que l'Ajuntament hi aporti la mateixa quantitat

El Club de Futbol Sant Roc d'Olot, un dels més populars de la ciutat, ha posat en marxa una campanya per recaptar els 200.000 euros que li calen per construir un camp de gespa artificial que substitueixi l'actual, al costat de l'escola del barri. L'Ajuntament s'ha compromès a pagar-ne la meitat, però no aquest mandat. La resta l'assumirà el club. El camp d'ara és de terra i les instal·lacions no estan en l'estat que caldria. Tampoc no li val el camp de gespa de l'estadi d'atletisme, perquè els accessos no són els adequats i quan plou no drena bé. L'entitat el vol inaugurar el 8 de setembre. El Club de Futbol Sant Roc ha iniciat una nova etapa amb activitats socials obertes a la ciutat que li han de servir per aconseguir la part dels recursos que haurà d'aportar. Així, per exemple, ha tret a subhasta dos quadres de la periodista Mariona Comellas, ha celebrat una revetlla popular i, entre altres coses, té previst dur a terme una festa de Sant Fermí, amb una cercavila de faràndula olotina i actuacions de grups locals.

Obres per posar gespa artificial al camp de Sarrià

La setmana passada van començar els treballs al camp de futbol de Sarrià de Ter per convertir-lo en una nova instal·lació que ja tingui un camp de gespa artificial. L'alcalde de Sarrià, Roger Torrent, admet que amb l'adjudicació d'aquesta obra se satisfà “una reivindicació històrica” i que “ha costat anys garantir-ne el finançament”. El projecte preveu que s'executi durant aquest estiu i Torrent confirma que l'obra “s'ha d'acabar a final d'agost o principi de setembre per garantir que es comenci la temporada”. El màxim responsable municipal també considera que l'obra suposarà un salt de qualitat “perquè, ara que els municipis del voltant ja en tenien, acabava restant potencial al club de Sarrià”.

El projecte es va adjudicar per uns 421.000 euros, un cost al qual cal afegir l'IVA. El consistori té garantit uns 400.000 euros, que assumeix la Generalitat a través de les partides del PUOSC, i 100.000 euros més del Consell Superior d'Esports.

Torrent assenyala que l'obra no és només per a l'equipament esportiu, “perquè s'ha pensat a millorar també el barri de la Rasa, amb voreres al carrer Flor de Neu, i enjardinar l'espai de la Riera” que separa el municipi amb Sant Julià de Ramis. Es posaran grades noves, així com mòdul per a magatzem i despatxos nous, i es milloraran els vestuaris renovant-ne la coberta.

D.V.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona