Infraestructures

URBANISME

Amplien el polígon industrial de Melianta

Es tracta d'una promoció privada consistent en trenta parcel·les d'entre 1.000 i 2.000 metres quadrats

El vell projecte d'ampliar la zona industrial de Melianta (Fontcoberta) està agafant forma des de fa algunes setmanes, amb els treballs d'adequació dels terrenys i el soterrament de les clavegueres. Un promotor privat condicionarà en una àrea d'unes set hectàrees trenta parcel·les d'entre 1.000 i 2.000 m², pensades perquè s'hi puguin construir naus petites i mitjanes, més que no pas grans indústries. A l'Ajuntament celebren la iniciativa i recorden la bona situació de Melianta i l'accés fàcil des d'aquest punt a les principals vies de comunicació, ja que té la variant de Banyoles al costat i l'autopista a deu minuts. “Això és un factor que ajuda molt a l'hora d'atraure empreses”, va manifestar ahir l'alcalde, Joan Estarriola.

Les finques estaran alineades a partir d'un vial nou, paral·lel a la carretera de Figueres i a les primeres cases del barri. Les naus tindran la façana principal per aquesta banda i, entre l'edifici i la carretera, hi anirà un espai enjardinat amb arbres i una vorera. Es completarà el vessant urbanístic del projecte amb la construcció d'una rotonda a la banda sud, que esdevindrà el punt d'accés al vial nou i a les empreses. Així mateix, s'acabarà el carrer Triops, perpendicular a la carretera de Figueres.

Amb aquestes obres es podrà donar per acabada la urbanització de la travessera de la carretera per Melianta, que s'ha executat per fases els darrers anys, però que tenia pendent el tram –molt llarg– de la banda de ponent.

LA FRASE

Melianta es troba en un lloc estratègic per a les empreses, ja que està molt ben comunicat
Joan Estarriola
ALCALDE DE FONTCOBERTA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona