Adif adjudica el tancament de les vies a Cardedeu

L'Ajuntament de Cardedeu ha confirmat que Adif ha adjudicat els treballs de tancament de la via del tren al municipi, segons preveu el conveni signat el 26 de febrer de 2008 entre el consistori cardedeuenc i l'empresa. El tancament de les vies a Cardedeu està inclòs en un grup d'actuacions similars a diferents trams de la línia Barcelona – Portbou.

L'actuació s'iniciarà després de les vacances d'estiu, amb un termini previst d'entre 3 i 4 mesos. Aquests treballs s'enllaçaran amb els de la construcció d'un pas inferior per a vianants i bicicletes al carrer Montseny, i per tant, seguirien els últims terminis fixats d'inici de l'obra aquesta tardor. En el marc de la comissió de seguiment creada a partir de la signatura del conveni, l'Ajuntament i Adif tenen previst reunir-se a finals d'aquest mes de juliol per ultimar-ne els detalls. De fet, l'Ajuntament de Cardedeu no ha rebut cap notificació d'Adif informant de les imminents obres, tal i com explica l'alcaldessa Calamanda Vila «d'una banda celebrem que finalment Adif es posi les piles i que, encara que tard, comenci a complir els compromisos adquirits amb Cardedeu. Però per altra banda, lamentem que no hagi tingut la deferència de comunicar-nos la notícia abans que als mitjans de comunicació». L'alcaldessa destaca que «és una vella reivindicació dels veïns del Poble Sec i del mateix Ajuntament que fa més de 9 anys que arrosseguem, i en el que continuarem insistint fins que no sigui una realitat. Esperem que a finals d'aquest any ja no sigui possible veure els veïns de Cardedeu jugant-se la vida creuant la via i que el pas soterrat comenci a prendre forma».

El conveni signat amb Adif el 2008 contempla la construcció d'un pas inferior per a vianants i bicicletes al carrer Montseny; el tancament de la via en els trams on no n'hi ha, entre la riera de Cànoves i la carretera de Dosrius; així com les obres d'execució de dos àrees d'aparcament a la zona sud de l'estació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona