Infraestructures

Compromís es mostra en contra de l'enderroc del tinglat de l'estació de Renfe

La coalició nacionalista lamenta la nul·la defensa de Castedo del patrimoni de la ciutat

El coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha indicat que des de d'aquesta formació es mostren totalment en contra de l'enderroc del tinglat de l'estació de Renfe que s'ha portat a terme, tot i l'acord al que teòricament arribaren l'Ajuntament i Adif en gener.

Bellido ha assenyalat que “lamentablement Alacant s'ha quedat sense una de les peces emblemàtiques de l'estació de tren, en el que suposa un nou atac al nostre patrimoni per part del Ministeri de Foment i Adif amb el vist i plau de l'alcaldessa, Sonia Castedo, que ha demostrat que les seues promeses de salvaguardar els tinglats eren totalment falses”.

En aquest sentit, el coordinador local ha anunciat que “des de Compromís per Alacant anem a demanar explicacions per aquest enderroc a l'Ajuntament, però també al Ministeri, a través del nostre diputat en el Congrés, Joan Baldoví, doncs estem farts de que el nostre patrimoni no siga valorat”.

Per la seua banda, Anna Dèlia Taes, responsable de Patrimoni a Compromís per Alacant, ha assenyalat que “l'Ajuntament fa una nul·la defensa de les agressions a la identitat i a la cultura de la ciutat, com va demostrar al permetre l'enderroc de la sitja de Sant Blai i com evidencia ara al consentir que desaparega este tinglat, part de l'important patrimoni ferroviari”.

Tots dos responsables polítics coincideixen apuntar que aquest equip de govern ha anat empobrint la ciutat al llarg dels anys a l'ignorar constantment el seu llegat, i per això que des de Compromís continuaran reivindicant la història i la cultura, per fer dela ciutat un lloc amb riquesa més enllà del concepte de sol i platja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona