Infraestructures

Es denuncia la paràlisi i opacitat de l'alcaldessa d'Alzira respecte al Polígon Industrial El Pla

Diego Gómez ha preguntat sobre el seu estat actual i plantegem una proposta de futur

La urbanització del Polígon Industrial d'El Pla va tindre un cost aproximat de cinquanta milions d'euros i l'obra es va fer mitjançant gestió indirecta sent l'Agent Urbanitzador l'empresa Alzira Parc Industrial, amb el finançament del Banc de València.

Segons establia la legislació urbanística aplicable en aquelles dates, l'Ajuntament és titular d'un 10% de les parcel·les allí existents. Per a la gestió i venda de dites parcel·les municipals es va constituir l'empresa Gesual amb empresaris locals.

Ara, en plena època de crisi i després de l'esclat de la bombolla immobiliària, Compromís per Alzira vol conèixer quina és la situació actual d'aquest PAI. Per això han sol·licitat que en la pròxima Comissió Informativa de Foment i Infraestructures, amb assistència dels tècnics competents i del representant de l'agent urbanitzador, els expliquen aspectes fonamentals d'aquest polígon relacionats amb els titulars de les parcel·les resultants de la construcció del polígon, quina és la quantitat total que ha d'abonar l'Ajuntament d'Alzira en el procés d'urbanització del sector, quines quantitats s'han pagat fins a la data i què és el que queda pendent per pagar.

Al mateix temps, aquesta formació política que configura la bancada de l'oposició, ha sol·licitat que es procedisca a dissenyar un pla de futur per al polígon del Pla i especialment a les parcel·les de propietat municipal, perquè siguen explotades de la forma més ràpida possible bé en regim de venda, lloguer o qualsevol forma que permeta el mercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.