Infraestructures

Es demana a Foment que detalle els plans per al Corredor Mediterrani

Joan Baldoví li demanà explicacions al ministre mitjançant preguntes parlamentàries

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha indicat hui que “des del col·lectiu local s'ha elevat diferents preguntes al diputat al Congrés, Joan Baldoví, perquè el Ministeri de Foment aclarisca d'una vegada quins són els seus plans respecte al Corredor Mediterrani i garantisca la seua execució completa a curt termini”.

Bellido ha indicat que “per molt que la ministra, Ana Pastor, cite esta construcció contínuament, la realitat és que des del Govern central no s'aposta clarament per esta infraestructura, com demostren els escassos recursos que ha destinat per posar en marxa una infraestructura que és vital per a la nostra economia”.

En este sentit, es vol que Pastor detalle la planificació que té prevista per al denominat tercer carril del Corredor Mediterrani, “una obra que suposa un pegat i no una solució vertadera per corregir les nostres mancances en infraestructures i impulsar el nostre teixit productiu”, ha destacat.

Després de les recents declaracions del president d'Adif, Gonzalo Ferre, en les que reclamava una major implicació del sector privat en el desenvolupament del Corredor Mediterrani, es demana que Ana Pastor explique quines reunions s'han mantingut per concretar esta proposta, quines projeccions té el Govern al respecte i quin seria el paper de la Generalitat en el projecte.

Arran d'aquesta problemàtica, també s'ha sol·licitat conèixer si existeix cap pla per a l'establiment d'una línia ferroviària entre València i Dénia i, en cas afirmatiu, en quin punt es troben les converses amb el Govern valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.