Infraestructures

Reunió a la Foia de Castalla sobre la subestació elèctrica

El director general d'Indústria es reuneix amb empresaris de la zona per informar dels avanços

El director general d'Indústria, Antonio Cejalvo, i el senador Julio Espanya, s'han reunit amb els empresaris de la Foia de Castalla a la seu d'IBIAE per informar-los de les novetats esdevingudes en la construcció de la nova Subestació de Castalla al quedar inclós el projecte en l'Esborrany d'Accions importants en Energia.

Segons han informat, es tracta d'un gran avanç ja que fins al moment la nova subestació no era una prioritat per al Govern, però en aquests moments ja es troba en l'esborrany d'accions elaborat per Xarxa Elèctrica a l'espera que el Consell de Ministres ho aprove i comencen les obres. A la reunió, també han acudit els alcaldes de les localitats de la Foia de Castalla, Rafael Serralta, José Ramón Francès i Juan José Ballester, que juntament amb IBIAE han reivindicat en nombroses ocasions la construcció d'aquesta subestació per no coartar el creixement de les empreses de la comarca.IBIAE es congratula de la notícia ja que es tracta d'un pas gran, sense oblidar que l'important és que la construcció de la subestació siga una realitat, i des de l'associació s'insta a totes les parts perquè s'executen amb la màxima celeritat possible.

El director d'IBIAE ha destacat que «és una notícia favorable, que esperem es ratifique en el Consell de Ministres, però el que necessitem és que aquesta subestació elèctrica siga una realitat al més aviat possible». També ha assenyalat la importància per al creixement del territori, «ja que per aquesta comarca és necessari poder comptar amb el suficient subministrament elèctric perquè les empreses puguen créixer i unes altres puguen vindre a implantar-se en aquesta zona i amb tot això crear riquesa per a tots».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona