Infraestructures

Bocairent reclama la construcció urgent d'un aulari infantil

L'Ajuntament planteja començar per l'actuació més necessària dins de la rehabilitació integral del CEIP Lluís Vives

L'Ajuntament de Bocairent reclama a la Conselleria d'Educació la «construcció urgent» de l'aulari d'infantil del CEIP Lluís Vives. En aquests termes ho van plantejar en una entrevista celebrada el 18 de setembre entre l'alcalde Josep-Vicent Ferre i el primer tinent d'alcalde, Josep M. Molina, amb el secretari autonòmic de l'àrea, Manuel Tomás Ludeña, qui es va comprometre a estudiar amb profunditat el tema i a informar, en un «temps prudencial», de les actuacions a emprendre.

Els responsables municipals van plantejar la possibilitat de dur endavant el projecte integral de rehabilitació del col·legi per fases, «si el problema està en la limitació dels recursos econòmics de la Generalitat», per tal de què la part més necessària estiga disponible per al curs següent. No obstant, el consistori reclama l'execució completa de l'actuació prevista «per la manca d'espais al centre, per l'existència de dos aules prefabricades, per la necessitat de suprimir les barreres arquitectòniques i per la carència, tant d'un gimnàs com d'un aulari d'educació infantil».

L'Ajuntament de Bocairent recorda que va concedir la llicència d'obres a CIEGSA, l'empresa pública encarregada de la materialització del projecte, el 10 de febrer del 2010, «un mes després d'haver-se sol·licitat», sense que els treballs encara no hagen començat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia