Infraestructures

Compromís per Alzira ha demanat l'informe de seguretat de la Fira de Nadal

Encara que ja porta uns dies en funcionament ahir divendres 12 de desembre restà inaugurada oficialment

Des de Compromís per Alzira han vist que amb l'ocupació de les atraccions i dels camions i caravanes dels firers, l'espai que resta al Recinte Firal acabat d'estrenat enguany, és molt just i les vies que queden podrien resultar insuficients per tal de garantir la seguretat de les persones.

Cal tindre en compte que la Fira de Nadal té molta concurrència i, en alguns dies puntuals pot produir-se una alta concentració de públic de totes les edats (carrets de xiquets i persones majors amb dificultat motora o en carrets de rodes). Per tant, la coalició ecovalencianista considera que és imprescindible l'acció preventiva de possibles incidències i tindre en compte totes les qüestions de seguretat del recinte.

Per això, des de Compromís per Alzira demanaren a principi de mes un escrit per a que l'equip de govern informara per escrit sobre la comprovació dels aspectes de seguretat que haja fet el Cos de Bombers, que és el que preveu la legislació específica. Aquesta és l'hora, que no els han facilitat l'esmentat informa.

Concretament preguntaven per allò relacionat amb l'aforament màxim i criteris per a la seua determinació; condicions de seguretat i evacuació per a treballadors, públic assistent, usuaris i executants; prevenció i protecció contra incendis facilitant l'accessibilitat dels mitjans d'auxili externs; condicions i garanties de les instal·lacions elèctriques; dotacions higièniques i la correcta senyalització les eixides i vies d'evacuació donat que al costat del recinte està el riu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona