Comencen les obres d'un col·lector a Argentona amb tres anys de retard

El Consell Comarcal del Maresme ha començat les obres de construcció d'un col·lector al veïnat de Clarà d'Argentona. L'actuació està inclosa dins el programa de sanejament d'aigües residuals urbanes i acumulava un endarreriment d'execució de tres anys per part de la Generalitat. L'actuació és l'única que ha aconseguit partida pressupostària per tirar endavant de les altres nou que hi ha previstes en el pla. Tot i que l'obra és responsabilitat de l'Agència Catalana de l'Aigua, qui en farà el control és el Consell Comarcal, ja que el manteniment posterior serà responsabilitat seva. El col·lector recollirà les aigües residuals de les urbanitzacions de Can Raimí, Can Cabot i Can Ribosa. A més, aquesta nova infraestructura donarà servei a les masies que hi ha riera avall, perquè també s'hi podran connectar. L'Ajuntament d'Argentona admet que la construcció de la clavaguera tindrà un gran impacte mediambiental, sobretot perquè 400 parcel·les de les urbanitzacions afectades deixaran d'abocar les aigües negres al sòl, i també perquè s'evitarà el transport bimensual en cisterna dels residus de la fossa sèptica de Can Ribosa.

El consistori argentoní assegura que les reclamacions constants i les gestions realitzades perquè es fessin les obres de sanejament han estat fonamentals perquè la Generalitat, a través de l'Agència Catalana de l'Aigua, decidís dur l'actuació a bon port.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona