Infraestructures

Burjassot vol resoldre els problemes d'inundacions

L'alcalde ha sol·licitat una reunió amb la consellera d'Africultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural

Burjassot necessita de manera urgent el compromís i la col·laboració del govern valencià per esmenar el problema de les inundacions que afecten, cada vegada que plou, al 'Barri de Lauri Volpi”.

Es tracta d'un problema greu que afecta el barri més poblat de Burjassot i per al qual a l'alcalde de la vila i a la ciutadania en el seu conjunt els agradaria trobar una solució que fins a la data s'havia vinculat al soterrament de la Línia 1 de Metro Valencia.”

Davant d'aquesta situació i donada la gravetat del problema, l'alcalde de Burjassot ha sol·licitat reunir-se amb la Consellera al més aviat possible per estudiar les solucions que podrien executar-se i començar així una línia de col·laboració institucional.

García ha apuntat que ha sol·licitat urgentment que s'atenga la petició d'entrevista, ja que les pluges d'aquest cap de setmana han mostrat el problema greu que Burjassot té actualment. El barri de Lauri Volpi necessita urgentment la construcció del nou col·lector que puga assumir la quantitat d'aigua que discorre per aquesta zona.

Per als tècnics muniicpals, cal deslligar-de l'obra del soterrament de les vies del metro, i cal fer un esforç entre tots per poder començar com més aviat, ja que així, s'evitaran les grans inundacions del túnel del Carrer del Camp del Cigronet i els problemes amb les aigües fecals de tota la zona, que desborden sempre que plou d'aquesta manera .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona