Infraestructures

Els alcaldes pressionen Foment arran d'un nou accident a l'N-340

La perillositat de l'N-340 es va tornar a posar de manifest ahir amb un nou accident registrat al terme municipal de Sant Carles de la Ràpita. Dues persones van resultar ferides de poca gravetat després del xoc entre un camió i una furgoneta al punt quilomètric 1.073 de la carretera. La col·lisió va provocar fins a sis quilòmetres de retencions en total i el trànsit va haver de ser desviat per l'interior del poble, ja que el SEM es va veure obligat a tallar la saturada carretera.

L'incident es va produir pels volts del migdia, just després de la celebració de la comissió de seguiment dels alcaldes de la nacional, en què es va acordar exigir celeritat a la Generalitat i a Foment amb l'objectiu de posar fi a l'accidentalitat de la via.

A la cita, hi van assistir l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el del Perelló, Ferran Cid, i l'alcalde de Camarles, Ramon Brull, i la directora general del Servei Català de Trànsit, Eugènia Domènech.

Segons es va informar després de la cita, la setmana que ve tindrà lloc una reunió entre la Generalitat i Foment, i l'objectiu del govern autonòmic serà reclamar bonificacions i trànsit intern gratuït a l'AP-7. Seguint el model de l'N-II a Girona, aquestes demandes ajudarien a rebaixar la càrrega de transport pesant que suporta l'N-340. Per la seva banda, des del Servei Català de Trànsit també es van comprometre a presentar en pocs dies alternatives a l'abalisament amb cons, una mesura que ha estat molt criticada pel territori.

També amb l'objectiu de debatre la situació de la carretera, diversos alcaldes de l'Ebre van mantenir una reunió i presentar possibles solucions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona