La rehabilitació del centre urbà de la Garriga pretén regular el pas de vehicles en certes zones

Sala-Sánchez Arquitectes SLP va presentar una proposta que correspon a dos àmbits del centre de la Garriga. Un cop guanyat el concurs, i tal i com estava previst, l'ajuntament ha encarregat a la firma de Granollers l'àmbit 1, que comprèn el carrer dels Banys, la plaça de l'Església i la de Can Dachs, el carrer Calàbria i el carrer de la Doma.

Sánchez ha explicat que la idea bàsica és la pacificació del centre urbà respecte els vehicles de motor: «A la nostra proposta integrem, conjuntament amb el carrer del centre que les vincula, les places de Can Dachs i Doctor Vich, i ho transformem en una zona únicament de vianants en la qual els únics vehicles que podran entrar seran els d'emergència».

La resta de carrers, segons Sánchez, sí que serien per a vehicles i vianants, però amb preferència per aquests últims: «Hem creat una plataforma única que té un nivell de circulació per a tothom i que té diferenciades la zona de pas dels vehicles i la de vianants a través d'unes franges que recuperen els llambordins. Amb tot plegat els cotxes sabran per on han de passar i la gent que va a peu sabran per on passen els cotxes», ha destacat.

Pel que fa al calendari del projecte, Sánchez ha explicat que estan polint els últims serrells del projecte, sobretot pel que fa a la inclusió dels cables telefònics i el clavegueram. A final de mes està previst que presentin el projecte de l'àmbit 1, que haurà de ser revisat per tècnics municipals. Tot seguit, al cap d'un mes més aproximadament, ja hauria de començar el concurs per trobar l'empresa que s'encarregui de les obres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona