Lleida-Alguaire buscarà el mercat britànic

Tot i les turbulències que la crisi està fent passar al sector, la Generalitat té previst obrir els pròxims mesos l'aeroport de Lleida-Alguaire, que s'unirà a Reus i Girona com a aeroport regional de vols internacionals i anirà, com a primer objectiu d'obertura, a buscar el mercat britànic i el turisme de neu. El subdirector de Turisme de Catalunya, Patrick Torrent, va dir ahir que el nou aeroport serà una porta d'entrada per a l'arribada de turistes britànics que busquen turisme de muntanya o neu. Torrent, que va dir això durant unes jornades sobre mercats emissors de turisme celebrades ahir a Lleida, també va dir que l'aeroport oferirà bones oportunitats per al turisme de negocis coincidint, a més, amb la propera inauguració del nou edifici de congressos de Lleida, la Llotja, segons va informar ACN.

L'aeroport de Lleida-Alguaire és el primer aeroport que pertany completament a la Generalitat, sense la participació d'Aena. Està previst que obri amb vols comercials per les festes de Nadal relacionats amb el turisme de neu. El conseller Joaquim Nadal va dir ahir en declaracions a Catalunya Ràdio que aquests vols els farà una companyia de vols de baix cost. Tot i que encara no s'ha anunciat cap acord amb companyies aèries interessades a treballar des de Lleida, diverses fonts assenyalen Ryanair com una de les més probables, la qual cosa coincidirà amb l'objectiu marcat per turisme d'anar a buscar el turisme britànic que, a l'hora d'anar als Pirineus, utilitza l'aeroport de Tolosa de Llenguadoc. D'altra banda, un sindicat policial espanyol, CEP, es va queixar ahir que a hores d'ara la Generalitat no ha demanat cap dotació del Cuerpo Nacional de Policía per a la duana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona