L'Ajuntament de Dénia arreplega més de 21.000 signatures d'adhesió a la petició del tren Gandia-Dénia

L'alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, ha anunciat que la campanya de reivindicació del tren Gandia-Dénia Junts podem fer-ho realitat ha arreplegat, de moment, més de 21.000 signatures d'adhesió. L'alcaldessa ha valorat aquesta xifra com a molt important, i ha indicat que situa amb molta més força en el punt de mira aquesta infraestructura vital per a la comarca.

Ana Kringe ha fet aquestes declaracions en el transcurs de l'acte de signatura d'adhesió a la iniciativa de membres de la directiva del Reial Club Nàutic de Dénia, que ha tingut lloc a la sala de plens de l'ajuntament. Han subscrit el document el president del club, Manuel González, Nicolás Merle i Concha Ballester, membres de la junta.

L'alcaldessa ha recordat que la campanya continua amb les activitats previstes. Així mateix, Kringe ha fet al·lusió a l'èxit de l'arreplega d'adhesions durant la Fira de l'Alimentació i la Salut Natural, del 9 al 12 d'octubre, on es van arreplegar vora 2.000 signatures.

Per la seua banda, Manuel González ha destacat la importància de «ser molt solidaris amb aquest projecte» i ha recordat que en el Reial Club Nàutic hi ha a la disposició dels usuaris fulls de signatures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.