Infraestructures

Prats de Lluçanès tindrà hotel d'entitats el 2017

L'Ajuntament de Prats de Lluçanès té el projecte de l'hotel d'entitats, pressupostat en uns 250.000 euros, sobre la taula, i segons l'alcalde, Isaac Peraire, s'està buscant el finançament (d'institucions superiors), amb la qual cosa aquest any encara no podrà ser fet i s'haurà d'esperar, com a mínim, fins al 2017. Aquest hotel, que tindrà una sala d'actes amb capacitat per a 120 persones i un espai de cotreball, ha de servir per reunir en un mateix lloc 29 de les gairebé 40 entitats que té el poble. Les que no s'hi traslladin és perquè ja disposen d'una seu. L'hotel d'entitats és “una aposta important com a equip de govern, però no una promesa electoral”, diu Peraire, a diferència de la reforma del carrer Major, que es farà l'any que ve amb finançament de la Diputació (250.000 euros), i la construcció dels vestidors a la zona esportiva, el 2018.

Amb la reordenació d'espais del poble, també es treballa perquè el setembre els serveis socials i l'oficina del DARP puguin traslladar-se a l'edifici de l'antiga Caixa Manresa, en un espai d'uns 200m² a compartir, però “molt ben definits ”. El projecte de remodelació està fet, però falta el finançament per cobrir els 60.000 euros de cost. Dimecres passat el ple va aprovar una modificació de crèdit de 271.591 euros, 12.000 dels quals seran per a l'oficina del DARP i una partida per a l'hotel d'entitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia