Torrent obre la seua primera oficina Urban per tal de potenciar el desenvolupament

Des de dilluns 30 de novembre comença l'activitat de la nova oficina Urban situada al cor del barri de Xenillet; un projecte cofinançat per la Unió Europea i l'Ajuntament de la vila a fi d'aconseguir regenerar econòmica i socialment una zona urbana que es troba en situació de degradació.

La municipalitat torrentina ha optat per aquesta barriada amb l'objectiu d'impulsar el seu desenvolupament social, educatiu i comercial i regenerar l'ambient urbà de la zona. Aquest projecte contempla importants actuacions a diferents nivells, entre els quals cap destacar la formació dels residents i el foment de l'ocupació.

És per això que, entre les primeres actuacions previstes, hi ha la formació de persones que hagen d'ocupar els primers 120 llocs de treball a desenvolupar dins de la pròpia barriada a base d'encetar obres de reurbanització.

Amb l'obertura d'aquesta Oficina Urban, s'inicia el desenvolupament del projecte que ha de rebre els fons europeus, en la mateixa mesura que s'hi justifiquen les despeses i inversions realitzades al si del barri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.