Anuncien més viatges de bus urbà per connectar Palafolls, Santa Susanna i Malgrat de Mar

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) va informar ahir de l'augment del nombre de viatges de la línia de bus urbà que connecta els municipis de Palafolls i Santa Susanna i que també para a l'estació de tren de Malgrat de Mar. En aquest sentit, s'afegiran a les ja existents vuit expedicions, quatre d'anada i quatre de tornada, entre Palafolls i l'estació de Malgrat durant els dies feiners. Així, diàriament hi haurà dotze viatges d'anada i dotze de tornada.

D'altra banda, el DPTOP també ha confirmat sis noves expedicions, tres per a cada sentit, durant els dies feiners entre el nucli de Sant Genís i Palafolls, «amb l'objectiu de millorar la comunicació amb els centres educatius del poble». Aquest canvi significa que hi haurà cinc viatges d'anada i cinc de tornada entre Sant Genís i Palafolls. L'actuació suposa una inversió anual de 22.300 euros, que assumirà íntegrament el departament de la Generalitat.

Els principals beneficiaris del canvi en les línies de bus entre Palafolls, Santa Susanna i Malgrat seran, doncs, tant els viatgers que vulguin arribar a Barcelona en tren abans de les nou del matí com els estudiants de Palafolls que viuen lluny del centre urbà i que necessiten un mitjà de transport que els acosti a l'escola o a l'institut. Actualment, existeix una línia de bus que enllaça els municipis de Palafolls i Santa Susanna, passant per l'estació de tren de Malgrat de Mar, amb vuit expedicions d'anada i vuit de tornada.

Aquesta actuació s'emmarca en el Pla de Transports de Viatgers de Catalunya 2008-2012, amb què es pretén incrementar l'ús del transport públic arreu del territori a partir de la introducció de millores en l'oferta i la cobertura dels serveis, així com fomentar la intermodalitat entre el bus i el tren. La gestió del servei, la porta a terme l'empresa Transportes Pujol i Pujol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona