Infraestructures i serveis

Reobren el centre de natura i cultura de Can Trona, a la Vall d’en Bas

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha reobert el centre de natura i cultura Can Trona després de gairebé tres mesos de tancament per les mesures de lluita contra el coronavirus. Els primers serveis a normalitzar-se han estat el d’oficina de turisme i l’espai expositiu Made In La Vall d’en Bas, que es podrà visitar de forma lliure i gratuïta, com s’ha fet sempre des de l’obertura de l’equipament.

Per garantir la seguretat dels visitants s’ha col·locat una mampara sobre el taulell de recepció i s’han establert diversos punts per poder rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. També s’han imprès codis Qr amb el mapa i diverses rutes per fer a peu per la Vall d’en Bas. Els turistes podran escanejar aquests codis i tenir tota la informació del municipi als seus dispositius mòbils. Un altre atractiu que s’intentarà incentivar entre els visitants és l’ús de l’app Bas de Màgia , ja que aquest projecte permet dur a terme una visita guiada de forma autònoma.

L’obertura de Can Trona comença, a més, amb una campanya especial per a reactivar l’aula pedagògica com a espai d’estudi. A partir d’ara, els estudiants de la Selectivitat podran preparar els exàmens en aquest espai, que compta amb connexió lliure a internet i un ambient de treball relaxat. L’aforament serà limitat a 12 persones fins a esgotar places.

Pel que fa a l’Ecomuseu, de moment, estarà tancat al públic perquè la majoria de dispositius són tàctils i no estan adaptats a la nova normalitat. Els horaris de l’equipament són de dimecres a diumenge de 10h a 14h. Divendres i dissabtes també s’obrirà de16h a 19h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona