Serveis

Es manté la inversió per a les platges de l'àrea metropolitana

Els tres milions d'euros es destinaran a equipaments, manteniment i serveis

Les platges de l'àrea metropolitana de Barcelona ja ho tenen tot a punt per a la temporada d'estiu. I és que el gerent de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Ramon Torra, va anunciar ahir a Badalona que es mantindran els prop de tres milions d'euros destinats a les platges compreses entre Castelldefels i Montgat, al llarg de 32 quilòmetres de costa. D'aquests, 1,2 milions es destinaran a la neteja de la sorra i l'aigua de les platges, 1,1 milions seran per al manteniment de les instal·lacions i uns 400.000 euros seran per a inversions. Entre les noves adquisicions destaca l'ampliació de les àrees de joc amb la instal·lació de noves xarxes de vòlei o de papereres de gran capacitat i contenidors semisoterrats.

També s'instal·laran nous mòduls prefabricats d'acer amb la funció de lavabos o de punt de primers auxilis. D'altra banda, a la platja de la Nova Icària de Barcelona s'instal·larà una prova pilot dels nous panells informatius sobre l'estat del mar. Seran electrònics, s'actualitzaran per internet i donaran informació sobre la temperatura i la qualitat de l'aigua o la presència de meduses. Es preveu que uns catorze milions d'usuaris passin per aquestes platges.

DADES DE LES PLATGES DE L'ÀREA METROPOLITANA
32 quilòmetres de platges
307 dutxes
47 cabines sanitàries
184 accessos
59 rentapeus
37 cadires de vigilància
22.000 metres d'abalisament per al bany
888 papereres de 165 litres
21 àrees de joc i megafonia
16 torres de vigilància
8 municipis en formen part


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia