Cunit engega com a prova pilot un bus nocturn amb parada a Calafell

Els joves de Cunit que durant aquest mes d'abril vulguin passar la nit al municipi veí de Calafell disposaran d'una facilitat afegida: el nou servei de bus nocturn entre ambdues poblacions. L'Ajuntament de Cunit ha impulsat aquesta nova línia de transport públic com a prova pilot que es desenvoluparà durant tot aquest mes per observar la resposta dels usuaris potencials.

L'autobús nocturn funcionarà durant la nit i la matinada entre Cunit i Calafell, i la freqüència de pas serà cada trenta minuts, aproximadament. D'aquesta manera, la voluntat del consistori és oferir als joves una alternativa de transport per tal que no hagin de desplaçar-se a Calafell, on es concentra l'oferta lúdica nocturna de l'àrea del Penedès i on es desplacen les nits dels caps de setmana joves dels municipis del voltant.

En estudi

Un cop s'acabi aquesta prova pilot del servei de bus nocturn, l'Ajuntament de Cunit analitzarà els resultats obtinguts i comprovarà si és un servei viable. La voluntat del consistori cunitenc és implantar de manera fixa aquesta línia de transport nocturn durant els mesos de la propera temporada estival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona