Serveis

Dénia dóna suport a la creació d'un jutjat Penal i un altre d'Instrucció

La Junta de Govern Local ha acordat adherir-se a la sol·licitud del jutge degà de Dénia, Javier Reyes, de creació en 2011 d'un nou Jutjat d'Instrucció i un Penal en el partit judicial de Dénia, que dóna cobertura a tota la Marina Alta. La finalitat d´esta petició que es dirigirà al Ministeri de Justícia és, segons indica el jutge degà en l'escrit remés a l'ajuntament, «alleujar la càrrega de treball dels jutjats, tornar als ciutadans la confiança en la Justícia i aconseguir una resposta eficaç als problemes socials de qualsevol índole».

L'alcaldessa de Dénia ha explicat que l'acord es traslladarà a ple i que l'acord s'ha realitzat com a tràmit davant de la pròxima reunió del jutge amb la Conselleria de Justícia. A més, este requeriment d'adhesió ha sigut enviat pel deganat a tots els alcaldes de la Marina Alta, la Secretaria de Justícia de la Comunitat Valenciana, la Conselleria de Justícia, la Junta de jutges i la Delegació del Govern a Alacant, entre altres operadors jurídics, polítics i socials de la comarca, la demarcació i la comunitat autònoma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.