Critiquen que s'allarguin els terminis perquè paguin un cànon a Creixell

El ple de l'Ajuntament de Creixell va aprovar ahir al matí l'allargament, durant tres mesos més, del termini perquè la concessionària que haurà de construir quatre àrees de pisos tutelats pagui els 3.300.000 euros que ha de dipositar com a cànon anticipat. La companyia, Fiaz Fuerza Gestora SL, hauria d'haver fet aquest pagament dos mesos després de l'adjudicació, que es va aprovar el mes de febrer passat. Com que no s'ha produït, el govern local (UDC-PP, CC i un regidor no adscrit) ha optat per allargar tres mesos més el temps possible per fer-ho, ja que l'empresa els ha comunicat que havia tingut dificultats per complir els terminis inicials.

La mesura, però, va rebre crítiques dels partits a l'oposició (PSC, CiU i ICV). La portaveu del grup socialista, Montse Muñoz, considera incomprensible que «s'allargui el termini un 150% més del que s'havia previst inicialment», i posa en dubte que la companyia tingui la capacitat financera per executar el projecte. La regidora socialista, a més, va reiterar les seves sospites que el concurs per a la concessió del servei s'havia fet «a mida» de l'adjudicatària, que, de fet, va ser l'única candidata a la concessió.

El projecte preveu la construcció de quatre àrees de pisos tutelats per a gent gran en terrenys municipals, a més de la creació d'un centre de dia i un aparcament subterrani de vuitanta places.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona