Serveis

Infraestructures

Cabrera de Mar s'afegeix als detractors de la futura ronda del Maresme

El consistori rebutja “de manera frontal” la construcció de la nova infraestructura i ha interposat al·legacions al projecte per construir-la

Cabrera de Mar tampoc vol la futura ronda del Maresme tal com està plantejada. Per això, tots els grups amb representació a l'Ajuntament cabrerenc (inclòs el PSC) van aprovar presentar quatre al·legacions en contra del projecte de la futura ampliació de l'autopista C-32.

L'alcalde de Cabrera de Mar, Joan Vilà (GxC), va expressar “l'oposició categòrica a la construcció d'aquesta infraestructura”, i va demanar l'anul·lació del projecte. Per l'alcalde, la construcció de la nova carretera “afectarà molt directament els pocs agricultors que encara queden al municipi”, ja que, segons el projecte, està prevista l'expropiació de 6 hectàrees de sòl cabrerenc. A més, Vilà també va qualificar d'“irrisòries” les compensacions que la Generalitat ofereix als afectats per expropiar els seus terrenys. “Com a mínim s'hauria d'escoltar i negociar amb els propietaris afectats” va considerar l'alcalde de Cabrera.

D'altra banda, Vilà va afirmar que “cada vegada hi ha un moviment més fort que qüestiona aquesta infraestructura, i segur que es farà escoltar”. Finalment, l'alcalde es va mostrar esperançat que el futur govern de la Generalitat que surti de les properes eleccions es repensi l'actual projecte.

LA XIFRA

6
hectàrees
de sòl cabrerenc seran les expropiades per fer realitat la construcció de la ronda del Maresme.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.