Serveis

infraestructures

L'aeròdrom a Viladamat obre una escola de vol

L'empresa Aeroservice Viladair dóna un impuls a les instal·lacions amb batejos de vol i cursos formatius

La jove empresa Aeroservice Viladair ha obert recentment una escola de vol a l'aeròdrom de Viladamat, una iniciativa que té la intenció de rellançar les instal·lacions altempordaneses. Segons ha explicat Jordi Sierra, responsable de l'empresa, fa tres anys que es va obrir un taller de manteniment i reparació d'aeronaus, un servei que permet als usuaris de l'aeròdrom que tenen llogats hangars tenir-hi aparcats els ultralleugers. Ara, Sierra s'ha animat a diversificar el negoci amb l'escola de vol, que assegura que l'ajuda a “tancar el cercle” del seu negoci i que l'està ajudant a incrementar la facturació.

I, per atraure el públic a fer un curs de vol a la seva escola, Aeroservice Viladair ofereix uns vols de bateig, en què tothom qui vulgui pot provar de volar per veure si li interessa fer el curs de formació. Un bateig costa 50 euros i el curs de cent hores de vol, que són les mínimes per treure's el títol, puja a uns 150 euros l'hora. Jordi Sierra explica que l'activitat ha pres un impuls en les últimes setmanes, després que l'empresa participés a la Fira de Mostres de Girona, el novembre. En un sol mes s'han fet un centenar de batejos.

Lloguer assequible

El responsable de l'empresa Aeroservice Viladair –on treballen set persones– entén que tot i que aquesta és una afició cara, s'ha d'aconseguir que sigui assequible per a totes les butxaques. “No tothom pot pagar els 50.000 euros que val l'avió, més la gasolina, el lloguer de l'hangar i el manteniment”, diu Siera. Per això, ha ideat un sistema de lloguers d'avionetes perquè els qui s'hagin tret el títol de pilot d'ultralleugers puguin fer hores de vol. La idea és que sigui un preu molt per sota dels 150 euros l'hora i fer paquets per exemple de deu hores de vol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona