Serveis

L'ADL d'Oliva ha efectuat 86 contractacions en 2010 amb subvencions estatals i autonòmiques

L'ajuntament d'Oliva a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha efectuat un total de 86 contractacions de treballadors al llarg del 2010, a través de 9 programes del Ministeri de Treball i Immigració i de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació amb unes subvencions que sumen 440.386 euros.

Entre les iniciatives destaquen, pel seu nombre de contractacions, els Programes de l'INEM, del Ministeri de Treball i Assumptes Socials, amb una subvenció de 154.618 euros, que ha servit per contractar 50 treballadors en la temporada estival que es trobaven en situació d'atur i que es paguen al llarg del l'any el denominat «cupó agrari»; el Programa de Salari Jove, amb una subvenció total de 13.390, que està dirigit a persones en situació d'atur menors de 30 anys i amb un nivell acadèmic de Cicles Formatius de Formació Professional i/o estudis universitaris. I, per últim, també cal destacar el Projecte EMCORP del Ministeri de Treball, a través d'un projecte de manteniment de jardins i zones verdes d'Oliva, i serveis d'atenció personalitzada al ciutadà, en les seues dues fases, amb un total de 101.109 euros.

La resta de programes als qual s'ha adherit l'ADL han estat el programa PAMER de neteja del terme municipal, el programa d'Agent de Desenvolupament Local, les accions OPEA i el programa del Ministeri d'Administracions Públiques (INAP) de formació continua, les accions ILIOBE/OPEA, els programes de la Direcció General d'Integració d'Immigrants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona