Serveis

cabrils

Estrenen l'espai per a entitats del Mas Maria

El nou hotel d'entitats ha costat uns 600.000 euros i s'ha finançat amb fons estatals

Serà la seu fixa d'unes catorze associacions del municipi

Després de gairebé dos anys d'obres, l'hotel d'entitats del Mas Maria, a Cabrils, ja està inaugurat i, segurament, la setmana vinent entrarà en funcionament. El delegat del govern, Joan Rangel i l'alcalde del municipi, Joaquim Colomer (PSC), es van encarregar de l'estrena oficial, aquest passat dissabte, de l'equipament que serà la seu de fins a catorze entitats del municipi.

Concretament, l'edifici consta de set despatxos dobles, una sala comodí –pensada per a reunions d'entitats que no utilitzin habitualment l'equipament– i una sala de conferències i exposicions amb capacitat per una setantena de persones. A més, els col·lectius que facin servir l'hotel també disposaran de connexió a internet i d'un projector. Fins i tot, està prevista la confecció d'un calendari de tallers per als usuaris en què s'abordaran matèries d'interès per als col·lectius com ara el disseny de pàgines web o la gestió de bases de dades.

L'ús dels despatxos és totalment gratuït per als membres de les entitats. El govern municipal tan sols demana que la seva activitat repercuteixi en la vida publica del municipi. Fins ara, ja s'hi han interessat vuit associacions.

Falta de permisos

Les obres han tingut un cost aproximat de 600.000 euros i s'han realitzat en dues fases, totes dues finançades amb fons estatals. Les obres ja estan acabades des de fa mesos, però la falta d'un permís d'Indústria per a l'ascensor i l'aparició d'unes humitats a l'interior de l'equipament han fet endarrerir l'estrena oficial pràcticament mig any. “Amb aquest edifici volem potenciar la vida associativa del municipi”, explica l'alcalde, Joaquim Colomer (PSC). A la població actualment hi ha una trentena d'entitats actives, algunes de les quals, però, ja tenen la seva seu privada.

LA XIFRA

7
despatxos dobles
hi ha al nou hotel d'entitats del Mas Maria, a Cabrils.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona