Serveis

L'alumnat del Taller d'Ocupació de l'Eliana acaba la formació

La iniciativa ha facilitat ocupació i formació a trenta veïns de l'Eliana majors de 25 anys

El Taller d'Ocupació Torre del Virrei ha finalitzat, amb el lliurament de diplomes i la visita al parc Hort de les Taules, una de les instal·lacions on els alumnes han treballat al llarg de l'any. L'acte de cloenda ha estat presidit per Mercedes Berenguer, la regidora delegada del Taller Ocupacional i Carmen Payno, Cap del Servei Territorial de Formació.

El programa ha sigut promogut pel consistori i cofinançat pel Servef i la Unió Europea a través del Fons Social Europeu. En el seu any de durada, ha donat ocupació i formació a trenta veïns de l'Eliana, tots ells majors de 25 anys. L'alumnat ha desenvolupat un programa de formació professional ocupacional en tres perfils professionals: obrers de vila, electricitat, i pintura. Durant la durada del projecte, l'alumnat-treballador ha gaudit d'un contracte laboral de formació i han adquirit una experiència real en la seua especialitat professional, treballant en diversos edificis i instal·lacions municipals.

El Taller d'Ocupació ha treballat en la Torre del Virrei, on s'han habilitat sales per al seu ús com Centre de Formació Ocupacional; en el parc Hort de les Taules, amb la construcció de magatzems i zones cobertes per a apilament de materials i la renovació dels revestiments de la façana dels vestuaris de la zona esportiva; en la Casa de la Música, on s'ha impermeabilitzat la coberta i en l'Auditori Municipal, on s'ha procedit al tractament d'interiors, pintura i revestiment interior. Així mateix, s'han millorat les instal·lacions de l'Escola Taller situades en el carrer de les Taules.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona