Serveis

cabrera de mar

Els serveis a les persones aniran a Cal Conde

S'hi destinarà la subvenció que havia d'anar al futur casal d'avis

La caseta que hi ha a l'entrada de la masia de Cal Conde de Cabrera de Mar es reformarà i s'hi farà la seu dels serveis a les persones de l'Ajuntament. La rehabilitació del local costarà uns 300.000 euros i la meitat serà subvencionada per la Generalitat a través del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) pel 2012. En un principi, aquesta subvenció havia d'anar destinada a pagar una part dels 650.000 euros que valdrà el futur casal d'avis amb servei de centre de dia que s'ha projectat fer a la mateixa parcel·la, als baixos dels pisos protegits que també s'hi han de fer. Però com que, a causa de la crisi, aquesta darrera obra no es podrà fer abans del 2013, el govern municipal ha decidit reorientar la partida de la Generalitat, ja que, si no, l'Ajuntament perdria el dret a cobrar aquesta subvenció.

“El canvi d'ubicació dels serveis a les persones era necessari, i d'aquesta manera no es perden els diners”, va explicar l'alcalde de Cabrera, Jordi Mir (CiU). D'aquesta manera, i si la Generalitat autoritza el canvi de la subvenció, es preveu que la rehabilitació de la caseta de Cal Conde es pugui començar i acabar el mateix 2012.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.