Serveis

Iberdrola instal·la nous comptadors a Dénia

Es veuran afectades tots els habitatges de la localitat i el procediment serà gratuït

Els canvis de maquinari ho farà personal acreditat i uniformat

Des de la municipalitat s'ha informat a tots els ciutadans de Dénia de la nova campanya d'instal·lació, en tots els habitatges del municipi, dels nous comptadors d'Iberdrola. Una instal·lació gratuïta que anirà a càrrec de la companyia elèctrica i que s'emmarca dins del projecte de xarxa intel·ligent de la companyia que fa el servei.

Dénia es convertix així, en el primer municipi de la de la demarcació d'Alacant on va a realitzar-se aquesta actuació.

Es tracta del sistema STAR, és a dir, un Sistema de Telegestió i Automatització de la Xarxa. Aquest projecte suposa diferents avantatges, entre ells, la facultat per a poder llegir l'energia consumida de manera remota. En aquest sentit, els usuaris rebran les seues factures de manera mensual. Així mateix, es podrà ampliar la potència, si la instal·lació ho permetera.

Uns altres dels avantatges d'aquest nou sistema és que les avaries seran més ràpides d'arreglar i hi haurà un major control de les pujades i baixades de llum.

A partir del dilluns, Iberdrola notificarà aquesta actuació en els immobles. En la notificació, s'indicarà la data i l'hora d'inici dels treballs i s'informarà de tot allò necessari per a portar-los a terme.

A fi de realitzar el canvi de comptadors, serà necessari procedir al tall de subministrament d'energia elèctrica durant aproximadament 15 minuts.

Els treballs a realitzar consistixen, concretament, en la substitució dels comptadors elèctrics per uns altres de nous. Per això, els ciutadans hauran de facilitar l'accés a la seua vivenda al personal encarregat de realitzar estes tasques.

A fi d'evitar possibles fraus per part de particulars o empreses alienes a Iberdrola, la pròpia companyia informa que el personal autoritzat per l'empresa anirà degudament acreditat i uniformat. A més, en cap cas es demanarà diners en metàl·lic, ni un número de compte corrent o dada addicional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.