Serveis

aeroport

Un estira-i-arronsa permanent amb Ryanair

La dràstica reducció de vols de Ryanair a l'aeroport de Girona ha comportat greus pèrdues en el sector turístic, tant a la capital com a la costa. L'hostaleria gironina ha reclamat per activa i per passiva tots els esforços necessaris per tal que la companyia irlandesa, la més important pel que fa a viatges low cost, recuperés la seva activitat a l'aeroport de Vilobí.

Finalment, a mitjan novembre es va anunciar un acord entre Agi (Generalitat, Diputació, Cambra de Comerç i Ajuntament de Girona) i la companyia aèria en què aquesta es comprometia a portar un mínim de tres milions de viatgers a l'aeroport gironí. L'acord estableix una aportació per part de l'Agi de 5,8 milions d'euros, als quals caldrà sumar la xifra que aporti el sector privat, fins a un total de 7,5 milions d'euros. L'acord contempla la cessió de terrenys per tal que Ryanair construeixi un hotel a l'aeroport, a l'hora que es compromet a tenir-hi un hangar pel manteniment d'avions. Tot plegat queda pendent que Aena mantingui les taxes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona