Serveis

Morella amplia les possibilitats del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

El consistori oferix més possibilitats amb els nous carnets trimestrals, de deu sessions i els infantils especials

L'Ajuntament de Morella ha ampliat els tipus de carnets del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I per a adaptar-se a les demandes dels usuaris i facilitar la pràctica de l'esport. Així, per a este any 2012 s'amplien les possibilitats d'utilitzar les instal·lacions, amb els carnets trimestrals, de deu sessions i infantils especials. A més, durant l'any 2011 s'ha condicionat el centre per a la pràctica de nous esports, com l'escalada, amb la construcció d'un Rocòdrom, i el tennis.

El regidor d'esports, Amadeu Bordàs, explica que “amb els nous carnets es cobrixen certes demandes dels usuaris i s'amplien les possibilitats per a disfrutar d'este espai poliesportiu”. A més, recorda que “el Centre Lúdic i Esportiu és una instal·lació perfecta per a la pràctica d'esport i s'adapta a usuaris de quasi totes les edats”.

D'aquesta manera, l'entrada diària d'adult amb accés a totes les instal·lacions serà de 3,5 euros, mentres que el carnet mensual i l'abonament de deu sessions serà de 30 euros, el trimestral de 80 euros i l'anual de 220 euros. Pel que fa a l'entrada diària d'adult de pista tindrà un cost de 2,5 euros i l'abonament anual serà de 45 euros. L'entrada diària infantil per a la piscina serà de dos euros i l'anual de 80 euros. I, finalment l'entrada especial infantil serà de 2,5 euros, el carnet mensual de 20 euros i l'anual de 100 euros. En els abonaments anuals infantils i adults, excepte el de pista, també s'inclou l'entrada a la piscina exterior a l'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona