Serveis

Infraestructures

El nucli antic d'Ullastret ja té la reforma en marxa

Les obres d'adequació del vial de circumval·lació de la muralla d'Ullastret ja han començat fa uns dies. A hores d'ara els operaris ja han començat a obrir les primeres rases que, a mesura que es vagin muntant les canalitzacions pertinents, s'aniran tapant de manera provisional per evitar al màxim les molèsties als veïns que hagin d'accedir a casa seva.

Aquesta obra serà la més important del municipi dels últims deu anys, com així ho confirma l'alcalde Miquel Gatius, que confia tenir enllestida la reurbanització per als mesos centrals de l'estiu. “No hi ha un compromís ferm, però pensem que podrien estar a punt al juliol”, va explicar.

En el projecte de reurbanització del sector s'hi preveu la millora de la xarxa de sanejament d'aigües residuals i de la de subministrament de l'aigua potable, alhora que es reforçarà  el sistema de recollida de les aigües pluvials.

El ferm actual s'arrencarà, es muntaran llambordes i preveuen mantenir el paviment de les voreres del costat de les façanes. Les obres costaran cap a 402.000 euros, la majoria dels quals els finançarà el govern català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona