Serveis

EQUIPAMENTS

Sant Gregori estrena la biblioteca

Està situada al costat de l'escola Agustí Xifra, fet que el consistori considera positiu per posar-la més a l'abast dels estudiants

L'antiga era al primer pis de l'oficina de La Caixa, no estava adaptada i l'espai era insuficient

Sant Gregori ha pogut estrenar ja la biblioteca. El municipi va inaugurar el cap de setmana passat el nou equipament, que porta el nom de l'escriptor Miquel Martí i Pol. Es tracta d'un edifici de tres plantes –la biblioteca ocupa la planta baixa– situat al costat de l'escola Agustí Xifra i el pavelló. L'espai que ocupa la biblioteca arriba gairebé als sis-cents metres quadrats. A més de la sala principal, hi ha una sala per fer treballs en grup, una altra per a nens i una sala de conferències. La biblioteca infantil i la sala de conferències es poden connectar a fi d'ampliar l'espai, segons quines siguin les necessitats de cada moment. A més dels llibres i el material audiovisual, hi ha vuit ordinadors, i xarxa Wi-Fi. El nou equipament substitueix les dependències de l'antiga biblioteca, que era al primer pis de l'oficina de La Caixa, tenia un espai insuficient per a les necessitats del municipi i tampoc estava adaptat per a l'accés de persones amb mobilitat reduïda. El tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Gregori Quim Roca expressava ahir la seva satisfacció pel fet de disposar de la nova biblioteca: “Pensem que l'emplaçament al costat de l'escola i el pavelló és immillorable, perquè la fa molt accessible per a la mainada”, va dir. Les obres han tardat dos anys a enllestir-se i, de fet, del projecte se n'ha parlat al llarg dels tres últims mandats. La construcció ha costat 1,2 milions d'euros i, d'aquests diners, el consistori n'ha aportat 250.000.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona