Serveis

Palau-saverdera queda quatre dies sense telèfon

La causa han estat diversos robatoris dels fils de coure de la línia que uneix el poble amb Vilajuïga

L'alcalde, Narcís Deusedas, denuncia que Movistar no fa prou per restablir el servei

El vuitanta per cent dels habitants de Palau-saverdera porten des de divendres sense línia telefònica per culpa del robatori dels fils que enllacen el municipi amb la centraleta de Vilajuïga, de la qual reben l'abastiment. L'alcalde palauenc, Narcís Deusedas, ha denunciat a l'agència ACN que l'operadora responsable de la línia afectada, Movistar, “no ha fet el que cal” per restablir el servei tot i les reclamacions del municipi i els seus abonats. “No pot ser que el municipi estigui paralitzat i que les coses es facin amb aquesta lentitud” ha lamentat. Deusedas també ha informat que, des de divendres 18, els serveis de recaptació de l'ajuntament no funcionen, el caixer automàtic del municipi està inutilitzat i els comerços no poden cobrar als seus clients amb targeta.

Per la seva banda, Movistar ha atribuït la caiguda dels serveis a diversos robatoris de fil de coure que s'han succeït en els darrers dies. L'alcalde també ha recalcat la necessitat que la població compti amb una centraleta de Movistar per no haver de dependre de tercers municipis i poder oferir uns millors serveis. En aquest sentit, la dependència de Vilajuïga comporta que la línia ofereix una capacitat d'un mega d'ample de banda, quan seria de més de quatre megues si estigués al mateix municipi, en el qual l'ajuntament diu haver-se ofert a cedir els terrenys perquè s'hi pugui instal·lar.

Deusedas també s'ha pronunciat respecte als robatoris i ha assegurat que la causa està relacionada amb la poca contundència policial. “Enxampen els lladres avui i demà ja estan lliures, però el problema no es podrà solucionar fins que no es comenci a perseguir també als compradors” ha assegurat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona