Comença la vigilància de la zona vermella de Cardedeu

La zona vermella de Cardedeu ja és vigilada per una empresa que en controla el correcte funcionament. Tot i així, no serà fins el 13 d'octubre que es començarà a sancionar l'incompliment de la normativa. Fins a aquesta data, els vigilants de la zona vermella, que aniran uniformats amb vestuari d'alta visibilitat de color taronja, deixaran avisos informatius als vehicles que incompleixin algun dels supòsits sancionables: superar el límit d'estacionament permès, no indicar l'hora d'arribada, col·locar defectuosament el document de control horari o canviar-lo sense moure el vehicle, i ocupar més d'una plaça d'estacionament.

A partir del 13 d'octubre també funcionaran dues màquines per anul·lar les multes, que es podran cancel·lar dins les dues hores següents a la sanció a canvi del pagament de 5 euros. Hi haurà una màquina prop del mercat municipal i una altra davant de la biblioteca, al carrer Dr. Klein. L'objectiu de la zona vermella és afavorir la rotació de vehicles per estimular les compres als dos eixos comercials, i garantir que cada plaça d'aparcament sigui aprofitada pel màxim de cotxes possible.

L'horari de vigilància de zona vermella és de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h, i cal indicar l'hora d'arribada. El límit d'estacionament permès és d'1 hora i mitja, excepte les places de l'avinguda Jaume Campmajor i de Mestre Alexandri, on s'hi pot aparcar durant 3 hores. L'Ajuntament ha editat nous rellotges horaris que es poden aconseguir gratuïtament a les oficines de l'Ajuntament o a les dependències de la Policia Local. Els veïns afectats per la zona vermella, en concret els que els seus habitatges limitin amb el tram pintat de vermell, disposaran d'una hora més al matí i una altra al vespre sense obligacions horàries pels seus vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona