La Generalitat impulsa la construcció de la depuradora del Catllar

El govern de la Generalitat va donar llum verd ahir a una de les infraestructures que el municipi del Catllar rebrà com a compensació per la construcció de la futura presó de Mas d'Enric dins del seu terme. En concret, l'executiu va aprovar ahir la declaració urgent dels terrenys afectats pel projecte de la nova depuradora que s'haurà de construir a prop del futur centre penitenciari, però que també donarà servei a diverses urbanitzacions del Catllar, ara amb problemes de tractament de les aigües residuals.

L'estació hidràulica s'instal·larà al costat del torrent de les Ànimes, a prop del camp de golf Costa Daurada, dins del terme municipal de Tarragona. D'aquesta manera, es facilitarà l'arribada de les aigües procedents de les urbanitzacions del Catllar sense necessitat de fer servir mecanismes de bombeig.

Segons el compromís del govern català amb l'Ajuntament catllarenc, la depuradora haurà d'estar enllestida en el moment de la inauguració de la presó, prevista per finals de l'any 2011. La depuradora tindrà capacitat per tractar 6.000 m³ d'aigua al dia, i inclourà la creació d'una xarxa de col·lectors de 16.475 metres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona