Serveis

Sant Vicenç munta un parc aquàtic flotant a la platja per atraure més banyistes

També estrena servei de Wi-Fi gratuït i fa instal·lar una pantalla tàctil al passeig per informar els visitants

Els veïns tindran descompte en l'atracció

La platja de Sant Vicenç de Montalt ja disposa d'una atracció nova per als banyistes. Es tracta d'un parc aquàtic flotant per gaudir de la platja en família. La instal·lació, que és la principal novetat de la temporada d'estiu al municipi, té una superfície de prop de 600 m² i inclou diversos mòduls amb atraccions distribuïdes en plataformes. L'atracció té un servei propi de socorristes, estarà oberta fins al 13 de setembre i funcionarà de dilluns a diumenge, des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre. Amb un preu de l'entrada de 8 euros, l'empresa que gestiona el parc, Aunar Group 2009, adjudicada per l'Ajuntament, ha establert una tarifa especial per als veïns de Sant Vicenç, que tindran un descompte del 50% però només de dilluns a divendres. Amb l'obertura del parc aquàtic juntament amb tota l'oferta de serveis lúdics i d'esbarjo instal·lats al llarg del litoral es pretén, com admet el govern local, convertir la vila en un pol d'atracció per als visitants durant aquest mesos d'estiu.

Amb l'objectiu d'ampliar els espais públics amb accés gratuït a internet, el consistori ha fet instal·lar dues antenes noves per donar servei de Wi-Fi a la platja, però també al parc dels Germans Gabrielistes. Aquests nous accessos s'afegeixen al que ja es va instal·lar l'any passat a l'avinguda Toni Sors i formen part d'un projecte ambiciós que es desenvolupa per fases i que preveu el desplegament de diverses infraestructures de telecomunicacions. L'alcalde, Miquel Àngel Martínez (CiU), explica que aquest servei nou “proporciona un valor afegit a la platja i al parc dels Germans Gabrielistes i representa un altre pas en l'aposta per acostar les noves tecnologies als veïns”.

Una altra de les novetats de la temporada de platges d'enguany és la instal·lació d'un panell digital informatiu al passeig marítim. L'eina pretén donar informacions com ara l'agenda, el temps, els avisos del municipi o bé les propostes turístiques als banyistes d'una manera més moderna, ja que incorpora una pantalla tàctil.

LA XIFRA

8
Euros
és el preu de l'entrada a la instal·lació, però els veïns de Sant Vicenç de Montalt tindran un 50% de descompte.

LA FRASE

L'accés gratuït a Internet proporciona un valor afegit a la platja i acosta les noves tecnologies
Miquel Àngel Martínez
alcalde de sant vicenç


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia