L'Ajuntament d'Oliva fumiga contra les futures plagues de mosquits

El Departament d'Agricultura de l'Ajuntament ha posat en marxa la campanya de fumigació per al control de possibles plagues de mosquits. Esta campanya ha estat recomanada per part dels tècnics a causa de les darreres pluges i a l'increment, durant els últims dies, de les temperatures. Els tècnics han recomanat la fumigació en determinades zones del terme municipal en què és habitual la proliferació de focus de mosquits després d'episodis de fortes pluges. De moment, no se n'han detectat, però s'ha decidit previndre i actuar abans de la seua aparició.

Per aquest motiu, des de la Regidoria d'Agricultura està procedint-se, a través d'una empresa contractada amb aquesta finalitat, al tractament d'aquestes zones per tal d'actuar directament contra les larves i els mosquits. L'actuació es realitzarà en vora 150 quilòmetres de marges de séquies d'Oliva i es porta a cap mitjançant un producte totalment ecològic i que té la particularitat que actua sobre aquestes plagues amb un component no tòxic.

Segons ha indicat el Regidor d'Agricultura, Vicent Santacatalina, «el tractament s'ha iniciat als marges de les séquies i continuarà durant alguns dies més». Aquest tractament és el tercer que s'efectua enguany ja que, abans de l'estiu, ja se'n van portar a terme dos més en diversos punts del terme municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona