Administracions

Torroella tindrà nou camp de futbol abans de final d’any

Han acabat els moviments de terres i els treballs d’urbanització de l’ampliació de la zona esportiva

La previsió és que el nou pavelló esportiu entri en servei el setembre de l’any vinent

L’ampliació de la zona esportiva de Torroella de Montgrí, una de les naus capitanes del programa de govern d’ERC-Junts, UPM i LEST, ha arribat a la fase final de les obres d’urbanització. I tot això, amb la previsió que el nou camp d’esports estigui enllestit a finals d’any i el nou pavelló, el setembre del 2019.

Ara mateix, el projecte corresponent al moviment de terres i urbanització de l’ampliació de la nova zona esportiva està arribant al seu final. Aquest dies s’ha procedit a realitzar la segona capa d’asfaltatge del nou carrer del sector. D’aquesta fase del projecte, només quedaran petits retocs i la pintura de la senyalització viària. Pel que fa a la resta d’actuacions que s’hi desenvolupen, el regidor d’Esports, Jordi Colomí, ha explicat que el camp d’esports estarà enllestit a finals d’any i el pavelló es podrà utilitzar el setembre del 2019, per a l’inici de la temporada vinent. El que es troba ja en un punt molt avançat és el nou parc per a bicicletes, situat a sota del pavelló. Aquest equipament ocupava l’espai on ara es farà el nou camp d’esports.

Aquesta primera fase, que acabarà el 2019, està pressupostada en uns 3 milions d’euros: moviment de terres i urbanització d’accés (960.000), pavelló (1,5 milions) i camp d’esports (700.000 euros).

Jordi Colomí, que destaca la complexitat que implica l’execució d’aquest actuació, creu que serà una zona de referència al municipi.

A més, el regidor d’Urbanisme explica que la zona esportiva forma part de l’aposta de dignificació de la via pública, millora dels serveis i equipaments municipals, la qual marca, entre altres accions, el programa d’acció de govern.

LA FRASE

Els treballs han requerit un important treball de coordinació, ja des de la licitació dels projectes
Jordi Colomí
regidor d’urbanisme de torroella de montgrí (UPM)

Un important treball de coordinació

El regidor d’Urbanisme, Jordi Colomí (UPM), destaca del projecte la importància de la coordinació: “Els treballs han requerit un important treball de coordinació, tant en el procés de licitació dels projectes com en la seva execució, atesa la complexitat de l’actuació”, explica. De fet, els tres projectes, el del pavelló, el del camp de futbol i la urbanització del sector han avançat pràcticament en paral·lel. Colomí destaca la importància d’aquest projecte pel que representa per a l’esport a la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona